De blender.. Tja wat kan ik zeggen, ik kan niet meer zonder! Het is het belangrijkste apparaat in de keuken.. Elke dag minstens één smoothie en dan heb ik het ook niet over en schatig klein glas maar een flinke liter. Waar anderen niet zonder een koffiezetapparaat kunnen, kan ik niet zonder een blender. Ik heb er in twee jaar twee verslonden en de derde is waarschijnlijk ook niet een lang blijvertje. Dan ben ik wel verplicht om een hele mooie nieuwe te kopen..

Een beter ontbijt dan deze/een groene smoothie bestaat er eigenlijk niet. Water, koolhydraten, vezels, vitamine, mineralen, enzovoort. Ik weet niet hoe het mogelijk is maar alles wat ik combineer met fruit en bladgroente en een beetje kokoswater, werkt eigenlijk altijd. Nou ja.. bijna altijd.


Deze versie ontstond uit een experiment toen ik geen bananen meer had. Dit is zeldzaam want ik heb áltijd bananen, maar nu moest ik het zonder doen. Ik heb willekeurig wat bij elkaar geraapt en in de blender gedaan. Het resultaat is een van de beste ooit! Fris, zoet, alles tegelijkertijd…

 

PrintLimoen Appel Kokos Smoothie – Ode aan de blender

Ingrediënten

  • twee groene appels
  • 250 gram (bevroren) ananas
  • 4 dadels (optioneel)
  • sap van 1 limoen
  • 200 ml kokoswater
  • 200 ml water
  • flinke handvol spinazie

Instructies

  1. Alles in de blender, half minuutje laten draaien en klaar!

4.1.0.16 /limoen-appel-kokos-smoothie-ode-aan-de-blender/

Misschien is dit iets voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like