Ik durf bijna niet te zeggen wat ik dit keer weer ga gebruiken. Je zou dan mijn originaliteit kunnen bekritiseren en daar zou ik dan weer onzeker van kunnen worden…
Maar goed, bananen en havermout! Zo, dat is er uit.
Misschien had “bananaoatsbites” wel de naam van deze website moeten zijn? Maar die twee zijn gewoon voor elkaar gemaakt. Vandaar dat ik het zo vaak gebruik!
Voor pap, brood, smoothies en nu crackers. Crackers? Nou ja ik noem dit crackers omdat ik ze in die vorm heb gesneden. Ik weet gewoon niet in welke categorie ik ze zou moeten plaatsen want het lijkt ook wat op sneetjes brood want je kunt ze besmeren en in de toaster doen..
Want niet alles hoeft in een hokje te passen toch?
Eenvoudig.
Suiker-Gluten-Olie vrij
Handig te bewaren.
Ontzettend lekker.
En “even wat anders” maar toch gewoon hetzelfde.
Dat is gewoon wat dit is.
Banaan Walnoot Broodcrackers Voorbereiding 5 Kooktijd 40 Totaal 45 Ingrediënten
- 2½ cups havermout / 300 gram
- 1-2 rijpe bananen
- handje walnoten
- eetlepel lijnzaad
- 100 ml water
- snufje zout
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden
- Prak de banaan, lijnzaad, zout en water in een kom
- Voeg de havermout toe en op het laatst ook de walnoten
- Verspreid het mengsel over een ingevette bakplaat of bakpapier
- Bak het voor ongeveer 25 minuten en laat het dan afkoelen en snijd het in stukken
- Draai ze om en Laat het dan nogmaals 10 minuten in de oven bakken
- Laat het afkoelen en eet ze op of bewaar ze voor een volgende keer!
3.3.3070