Hoe overleef jij januari tot nu toe? Ben ik de enige die denkt dat alles een beetje zwart wit lijkt? De kleuren zijn verdwenen in de natuur. Het liefst kruip ik nog verder onder de dekens. Nog dichter tegen mijn vriend aan. Nog een kop thee erbij. Natuurlijk zou je die verdwenen kleuren dan niet in snoepgoed moeten zoeken. Niet persé. Maar het zou dus wel kunnen! Voor deze keer zoek ik het daar dus mooi wél, mensen. Want kleur kan geen kwaad in deze januari. Het enige wat je nodig hebt is een supermarkt, een lepel en lekkere trek. Check, Check, Check! 

Zoet, knapperig, veganistisch en veel te makkelijk.  Niet suikervrij of zonder vet. Niet voor dagelijkse kost. Maar deze vlaai taartjes komen je tegemoet wanneer je visite hebt. Wanneer ik met mijn handen in mn haar rondloop op zoek naar een vegan taartje zonder dat het al te moeilijk is. Je weet wel, zo eenvoudig dat het ongeveer is als “ik-bestel-gewoon-een-taartje-bij-de-hema” eenvoud. Dit komt zo goed als in de buurt van kant en klaar. 

Ondertussen brengt het begin van 2016 = veel goeds. Onder andere wil ik me nog meer gaan richten op dat wat ik zo leuk vind om te doen. Foto’s maken. Stiekem kijk ik naar upgrades van mijn camera en lenzen. Het kan altijd mooier, beter en, tja.. duurder….(@#$@$%). Maar deze hobby begin ik wel erg leuk te vinden. Ik wil het nog beter leren doen! Dus laat maar weten als je ergens nog mooie foto’s voor nodig hebt, ik doe het graag 😉

Enneeh vergeet niet de facebookpagina te liken of dit recept te delen!

Print Vegan Vlaai Taartjes

Ingredients

  • Blik vlaai fruit (bij de bakspullen in de supermarkt)
  • Suiker taartjes (ook bij de bakspullen in de supermarkt)
  • Opklop soja (in de koeling)
  • Muntblaadjes (optioneel)

Instructions

  1. Trek het blik open
  2. Vul de taartjes met de vlaai vulling
  3. Versier met een klodder soja slagroom en muntbaadjes
  4. Je gelooft het niet, maar het is al klaar! Zet thee en geniet.

5.0 /vegan-vlaai-taartjes-waarom-dit-jouw-januari-op-kan-fleuren/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Suikervervangers
Read More

Suikervervangers

Welke natuurlijke suikervervangers zijn goed Sommige natuurlijke suikervervangers zijn beter dan andere. Sommige hebben een slechte smaak, andere…