Toen ik deze website begon was mijn doel om recepten te delen. Toch, zo langzamerhand zijn er heel wat ideeën bij gekomen waar ik ‘achter de schermen’ mee aan de slag ben gegaan.

Eten is namelijk een gevoelig onderwerp. Vaak heeft het niet eens met het eten zélf te maken maar met de mensen die het mes en vork vast hebben. Wat je eet is volgens mij een uitkomst van je gewoontes, hoe je bent opgegroeid, de omgeving waar je in leeft en de mensen waar je mee omgaat. Het gaat over de overtuigingen en verwachtingen die je hebt maar ook de dagelijkse overwegingen die je maakt.

Het zijn die onderwerpen waar ik me op wil gaan richten.

Je zult het zien…

Maar eerst wat verkoeling voor dit altijd verhitte onderwerp.

Mogen de foto’s getoond worden? Here goes…

Terwijl ik naar buiten kijk zie ik nu een grijze lucht. De temperatuur valt wat tegen, de wind waait zachtjes en ik verlang vooral naar een kopje thee. Maar het tegenovergestelde is het geworden: een fruit slushi,

Een enorme slushi, al zeg ik het zelf.

Dit brengt mij meteen naar zomerse culturen, hoewel ik ook weer niet te jolig over wil komen… per slot van rekening blijf ik gewoon hier.. in het mooie Utrecht. Slurpend aan een Fruit Slushi, maar in ieder geval een gezondere versie dan die chemische.

Zoet, fris, makkelijk, fruitig, verrassend, kleurig en koud!

Fruit Slushi   Aantal: 1 Ingrediënten

  • 1 cup / mok bevroren fruit naar keuze, zoals kersen, mango, kiwi, banaan
  • ½ cup kokoswater
  • Optioneel voor kleuropties: spinazie (groen), kurkuma(geel), bietensap (rood)

Instructies

Mix in de blender en serveer meteen (met rietjes!). OF maak meerdere soorten en verdeel die in laagjes over verschillende glazen.

Op zoek naar de leukste lifestyle verhalen? Neem dan eens een kijkje op Lovethat.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like