Stel nou. Je hebt geen zin om recepten te bedenken + je wilt voldoende groente eten + je wilt een maaltijd maken waardoor de planeet niet aan een zijden draadje hangt + je durft wel eens wat anders te doen met je poen

= de Vegan Box!

Ik krijg regelmatig een mail met de vraag of ik iets zou willen proberen / promoten. Na de zoveelste hap in de allernieuwste hipste energybar dacht ik, nèèèh dit hoef ik niet meer. Toch, zo nu en dan komt er iets voorbij wat ik maar al te graag wil proberen. Zo kreeg ik de Vegan Box. Een paar tassen vol etenswaren en recepten stond voor mijn deur en ik ging gelijk aan de slag. Omdat dit me zo beviel, wil ik dit delen met jullie. Want misschien is dit wel wat voor jou om uit te proberen? Ik vind dat ze flinke promotie verdienen!

Wat is de VeganBox nou precies? Twee mannen uit Amsterdam (where else) zijn deze service gestart. Je krijgt elke dinsdag een verzameling ingrediënten met de bijbehorende recepten. Je volgt het recept en klaar is Kees!

Vegan Kees natuurlijk.

Ik kreeg drie tassen vol en wat me gelijk opviel is dat ik veel verse groentes kreeg. De bijbehorende recepten waren:

Wraps gevuld met Mango, paprika en rode ui
Gebakken koolrabi met zelfgemaakte bonenspread
Zoete aardappelstamppot met geroosterde walnoten

Toen ik alles op tafel legde dacht ik dat dit te simpel zou zijn. Niets is minder waar. Ik was verrast door het eindresultaat. De smaakcombinaties waren echt lekker en ik heb weer wat nieuwe gerechten geleerd.De bonenspread was bijvoorbeeld heeuurrlijk! Dat ga ik vaker maken. Daarnaast zijn de recepten niet moeilijk en binnen no time op tafel. Natuurlijk kost het meer moeite dan een patatje oorlog bestellen, maar nu heb je ook echt iets origineels op tafel dat ook nog eens gezond en plantaardig is.

Ik ga dit zelf zeker nog een keer bestellen. Ik kan me voorstellen dat het ook handig is voor mensen die willen beginnen met een plantaardige levensstijl maar niet weten waar ze moeten beginnen (mam leest u dit?? ).

Hier een paar foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like