Aardbei Framboos Banaan Smoothie

IMG_0333

De lente is nog maar net begonnen, maar ik ben al om! Doei dikke dekens, doei donkere dagen, doei koude wind. Mag ik mijn slippers weer aan? Koste wat kost, zet ik mijn raam open. Die (erg) koude wind kan me niet schelen, dan maar een kippenvelletje. Ik heb zin om weer naar buiten te gaan en blije mensen te zien. Waar zijn jullie??

Het valt me op dat er door de stad een zucht van opluchting gaat: “de donkere dagen zijn weer voorbij!”. En wat heeft een mens dan ineens weinig nodig om gelukkig te zijn: warm zonnetje, frisse lucht, een goed gesprek, een wandeling, een beetje fruit…. That’s it. Heel simpel. En wat heeft een smoothie eigenlijk ook heel weinig nodig om lekker te zijn. Heel simpel, kleurrijk en altijd een succes. Geen uitzondering.

IMG_0322

Aarbei Framboos Smoothie

Ingrediënten

  • 5 aardbeien (of meer)
  • 10 frambozen (of meer)
  • 1 rijpe banaan (of meer)
  • 200 ml sojamelk
  • 200 ml water
http://plantbites.nl/aardbei-framboos-banaan-smoothie/

Geef een reactie